Використовується, в основному, в американській англійській, коли говоримо про час, коли ми не працюємо і не вчимося (відпустка та канікули). Гравець повинен пройти кожен рівень, перемістивши всіх духів до куба Воріт, де душі будуть вічно відпочивати , збираючи зоряний пил і Калабаш. Щодо фотографії, ваш клієнт може спокійно відпочивати .

  • » (Коли?), а також відповідати на них у відповідному часі.
  • При цьому діти не відрізані від світу, а знаходяться в комфортному місці й оточенні.
  • У якості вихователів виступають кваліфіковані педагоги, які можуть знайти підхід до дітей.
  • Серед усіх переваг, які пропонує літня пора, є багато цікавих занять, які можна робити лише у цей сезон.

Ви купуєте путівку, в яку входять переліт, харчування, розміщення в готелі та культурна програма. Ідіома “keep out of the sun” означає уникати тривалого перебування під прямими сонячними променями або залишатися в затінених місцях. Англійські ідіоми — це яскравий і виразний спосіб донести точну думку у спілкуванні. Вони збагачують вашу лексику та впливають на рівень володіння англійською. I’m hoping to attend the music festival and see some of my favorite bands perform — Я сподіваюся відвідати музичний фестиваль і побачити виступи кількох моїх улюблених груп. This summer, I’m thinking of taking a cooking class to improve my culinary skills — Цього літа я думаю піти на кулінарний курс, щоб покращити свої кулінарні здібності. – перервати подорож; зупинитися в дорозі; зробити перерву під час подорожі.

Варіант №1  Online self-study

Її намір полягав відпочивати увесь день; Міс Філіпс приходила о шостій, щоб зробити їй легкий масаж, а до семи вона хотіла бути в театрі. І я не буду відпочивати , доки https://www.pravda.com.ua/articles/2009/11/2/4283418/ його не виріжуть. Самарянин обмив і перев’язав рани того чоловіка, посадив його на свого мула та й повіз його до заїжджого двору, де б той міг відпочити та поїсти.

відпочивати по англійські

Запам’ятати слова, необхідні вам в аеропорту, ви можете завдякикращим програмам для вивчення англійської для iOS і Андроїд. А для тих, кого злий начальник не пускає у відпустку, придумали ще одне слово з гумористичним відтінком. Daycation – коротка відпустка, коли ви їдете кудись на один день і ввечері повертаєтеся додому. Ідіома “the sun is in your eyes” означає, що яскраве сонячне світло заважає добре бачити.

Відпочинок з користю: 10 способів, як допомогти дитині вивчати англійську мову на канікулах

Якщо ви любите відпочинок наодинці з природою, значить, вам сподобається кемпінг. We invited our family to have a barbecue and enjoy a relaxing day by the pool — Ми запросили нашу сім’ю на барбекю і насолодитися відпочинком біля басейну. My goal for the summer is to read at least five books and improve my reading habit — Моя мета на літо — прочитати принаймні п’ять книжок і вдосконалити свою читацьку звичку. – подолати передсвяткову депресію; подолати хандру, особливо під час різдвяних свят. Якщо ви читаєте цей блог, знайте, я вже гріюся на сонечку та насолоджуюся своєю відпусткою на морському узбережжі.