Потім вартість вхідного квитка на 3 дні фестивалю становитиме 400 грн, – повідомляють організатори фестивалю. До 10-го березня квитоки на “Бандерштат” можна придбати за 350 гривень. При повному або частковому використанні матеріалів посилання на «Під прицілом» обов’язкове. У той же час, якщо ви старші 60 років то з нового року для вас відкриється опція придбання ліків за кошт #єПідтримка. Сума замовлення від 1000 грн — безкоштовна доставка Новою поштою. Також на сайті видавництва пропонують багато книжок зі знижками до 50%.

де придбати квитки на бандерштат

Наприкалад, світовий тур «Океану Ельзи», запланований у Кропивницькому на 7 червня. Так уже можна купити квитки на фестиваль «Бандерштат». Однією із соціальних місій «Бандерштату» є відкритість для людей з інвалідністю.

Син відомого протоієрея з Луцька став тисячним малюком у Луцькому пологовому будинку

Для інтернет-видань та інших веб-сайтів – обов’язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому або другому абзаці матеріалу на портал “ЧаРівне.інфо”. Посилання і гіперпосилання є обов’язковими, незалежно від повного або часткового використання наших матеріалів. У разі порушення будь-якого з цих пунктів портал “ЧаРівне.інфо” залишає за собою право захищати свої права та інтереси у судовому порядку. Всі права захищені чинним законодавством України. Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані їй матеріали. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на ВолиньІнфо у першому або другому абзаці.

COVID-19 може мутувати раз на тиждень: вчені пояснили, що це означає

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на gre4ka.info. Також «Бандерштат» випустить серію подкастів про історичних постатей, які вплинули на становлення незалежності, а ще серію інтерв’ю з артистами про незалежну українську музику. Квитки вже можна купити – початкова ціна 940 гривень (додатково стягується 6% сервісного збору від касового оператора). Організатори підтверджують, що Бандерштат підпадає під категорію транзакцій, які можна оплатити карткою “єПідтримка”.

Де купувати книги?

«Нарешті цей день настав, ми перегортаємо ще одну сторінку нашої спільної історії і, не приховуючи свого хвилювання, починаємо писати новий розділ під назвою «16-ий Бандерштат». Невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участю гостей фестивалю. За допомогою сотень відвідувачів було сформовано слова «Бандера», «УПА», https://www.cinema.in.ua/filmy-pro-azartni-rozvahy-rekomendovani-dlia-perehliadu/ «ПТН-ПНХ», «Перемога», «UA», «FREE». У 2021 році ми плануємо масштабний нічний флешмоб з ліхтариками «Незалежні». 23 квітня “Брати Гадюкіни” в Києві в Docker pub презентують новий воєнний альбом “Йде нині война”. Поспіваємо, покричимо відомих пісень, а деякі вивчимо разом. Одноденні квитки можна буде придбати на місці фесту.

Отак навчаєшся на економіста, товчуть тобі про рентабельність 12%,а потім виходиш у світ і одразу отримуєш в обличчя ногою. Отже з нового року буде Новий стандарт усе по 1000грн. При замовленні від 750 грн – 2 книги в подарунок. Тематичні набори книг вартістю орієнтовно 1200 грн для полегшення вибору. Як зазначили, наступного року «Бандерштат» проведуть на тій же локації, що й зазвичай, – у селі Рованці.